training

Profiteren van de kennis uit de klassieke documentairewereld om meer diepgang en zeggingskracht in het werk te verkrijgen; zowel studenten op reguliere media-opleidingen ontdekten de kracht van het verhalen vertellen, net als communicatie-medewerkers bij bedrijven en de nieuwe generatie video-makers en You Tube ondernemers met behoefte aan meer verdieping.

Gastcollege op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht  Foto Lisa Driehuis

Gastcollege op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Foto Lisa Driehuis

Voor deze doelgroepen verzorg ik samen met andere filmcollega’s op maat gemaakte inhouse trainingen en gastcolleges over het documentaire vak.

Eerder gaf ik les bij de Hogeschool voor de Kunsten en voor de leerlingen van Campus Doc op de School voor Journalistiek in Utrecht en voor de Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg.

Ook werkte ik bij de Amsterdam Film School als coördinator bij de opleiding documentairefilm.

Documentaire Kickstarter workshop - producent Loes Komen Locatie Hôtel Droog Amsterdam Foto Rudina Gomez

Documentaire Kickstarter workshop - producent Loes Komen
Locatie Hôtel Droog Amsterdam
Foto Rudina Gomez

Mijn missie is om onderlinge verbinding, transparantie en kennisdeling in de hedendaagse documentaire-wereld te stimuleren. Daarbij bied ik een realistische, laagdrempelige aanpak voor nieuwe media-makers om zichzelf en hun vak verder te ontwikkelen.

Ook interesse in de mogelijkheden van documentairefilm voor jouw bedrijf? Bel of mail mij gerust voor vrijblijvende informatie.