training

‘Creators are our new rockstars, educators, and promoters’ aldus Gina Bianchini. De kracht van het vertellen van goede verhalen, wordt meer en meer ontdekt bij zowel reguliere media-opleidingen als bij personeel van grote organisaties met een moderne, sociale blik, maar ook de nieuwe generatie You Tube ondernemers en content creators heeft baat bij meer verdieping in de verhalen die ze delen.

Voor deze doelgroepen verzorg ik op maat gemaakte inhouse trajecten en workshops over documentairefilm met behind the scenes voorbeelden en interactieve pitches voor de deelnemers. Deze filmworkshops worden aangeboden op locatie (door mij alleen of i.s.m. andere filmcollega’s), en vanuit het inspirerende Humanities Lab in het centrum van Amsterdam.

Zo gaf ik interactieve masterclasses bij de Hogeschool voor de Kunsten en Campus Doc op de School voor Journalistiek en voor de Fontys Academy for Creative Industries. Daarnaast werkte ik korte tijd bij de Amsterdam Film School als documentaire-coördinator. Momenteel maak ik via het Documentaire Kickstarter workshoptraject de link tussen talentvolle makers, onderwijs en de commerciële sector.

Interesse in de mogelijkheden van verhalende film en media voor een creatieve impuls in jouw organisatie? Bel of mail gerust voor vrijblijvende informatie.