over creatief met film

Een documentairefilm geeft de mogelijkheid om via echte verhalen meer te leren over de wereld om ons heen. Hoe leiden andere mensen hun leven? De universele nieuwsgierigheid naar diverse, mooie verhalen is daarbij waardevol voor kijkers, makers én hoofdpersonen.

In deze moderne, snel veranderende documentaire-wereld is het mijn missie om transparantie en kennisdeling te stimuleren. Daarbij bied ik een realistische, laagdrempelige aanpak voor filmontwikkeling en -productie aan nieuwe media-makers en organisaties.

Met Creatief met Film werk ik enerzijds als freelance producer met een specialisatie in vernieuwende documentaire-producties, en anderzijds als initiatiefnemer van de Documentaire Kickstarter. Voorheen werkte ik voor verschillende productiebedrijven, was ik gastdocent, en was ik zeer korte tijd coördinator bij de Amsterdam Film School.

Kennis maken? Ik hoor het graag!

Wellicht tot snel,
Britte Hermans-Hagens
LinkedIn

 
 
Freelancerfestival NVJ - Utrecht  Foto: Sebastiaan ter Burg

Freelancerfestival NVJ - Utrecht
Foto: Sebastiaan ter Burg

Nieuwsgierig geworden naar mijn film-achtergrond? Klik hier voor een interview van Noa Johannes met mij als ‘Filmgeek van de Maand’ voor de website IheartCinema.